Tractaments"

Tractaments

Posem els nostres coneixements i més de 15 anys d’experiència en osteopatia, podologia, infermeria, medicina... al servei de la teva salut.

El nostre organisme està format per diferents parts que treballen juntes pel teu benestar. Així els professionals de Salut Vilaseca treballem conjuntament per restaurar l’equilibri del teu organisme perquè puguis tornar a sentir-te bé.

Tens les següents teràpies o tractaments disponibles:

  • OSTEOPATIA
  • PODOLOGIA
  • FISIOTERÀPIA
  • COACHING, PNL i BIONEUROEMOCIÓ
  • HOMEOPATIA


Osteopatia

Des de l’osteopatia, creiem que tots els sistemes del cos estan relacionats entre ells. Per tant, els trastorns en un sistema afecten el funcionalment de la resta.

Malgrat que tradicionalment s’ha entès l’osteopatia com la solució a problemes mecànics (aparell locomotor), els beneficis d’aquesta medicina manual neixen del treball global de tot l’organisme.


Podologia


Totes les parts del cos són igual d’importants per nosaltres, però els peus, més. Ells suporten dia rere dia el teu cos. Moltes vegades no donem la importància necessària a aquests i poden ser l’origen de moltes dolències. Cuidem els teus peus amb estudis biomecànics, plantilles personalitzades i podologia dermatològica i pediàtrica.


Fisioteràpia

La Fisioteràpia és un tipus de teràpia que permet actuar en la prevenció, manteniment i recuperació de la funcionalitat del cos.


El doble benefici de la fisioteràpia es troba no només en el tractament de dolències o patologies existents sinó també en la seva acció preventiva de lesions.


A Salut Vila-seca realitzem tractaments de fisioteràpia amb un fort enfocament en l'atenció personalitzada i individualitzada del pacient. Cada patologia o lesió concreta requereix un tractament i planificació específica i diferenciada, en cas contrari no s'obtenen resultats òptims. A Salut Vila-seca tenim això molt clar i actuem en conseqüència.


Coaching, PNL i bioneuroemoció

El tercer pilar de la salut és l’emocional, aquell que tradicionalment tenim més oblidat i que sovint pot ser la causa de molts altres problemes. per tant, també tenim et podem acompanyar en el camí de superació i descoberta personal per identificar tot allò que es troba en l’inconscient. Tot allò desconegut que només s’expressa mitjançant els símptomes físics d’una malaltia. Per descobrir una solució al problema, cal descobrir l’arrel que s’amaga sota una emoció. Al cap i a la fi, la manera com vivim i sentim les situacions conflictives ens fa ser qui som.


Homeopatia

Segons la Federació Espanyola de Metges Homeòpates, l'Homeopatia és un mètode terapèutic que va ser desenvolupat per metge alemany que va considerar que les pràctiques mèdiques de la seva època eren massa agressives per als pacients. Així doncs, l'objectiu de l'homeopatia és restablir la salut mitjançant l'administració de medicaments homeopàtics (molt diluïts i no tòxics), seleccionats individualment segons la llei terapèutica dels semblants.

La llei dels semblants estableix que una substància capaç de produir una determinada malaltia en individus sans, és també capaç de curar-la en les persones malaltes, sempre que els símptomes de la seva malaltia siguin "similars" i administrant en dosis mínimes (infinitesimals). La finalitat del tractament homeopàtic és aconseguir l'equilibri global del pacient (no només la curació de la seva malaltia), mitjançant l'estimulació del procés natural propi de cada persona. La seva eficàcia l'avalen els més de 200 anys d'experiència clínica dels metges homeòpates de tot el món i el desenvolupament de múltiples estudis científics, molts d'ells bastant concloents.

L'Homeopatia és un mètode basat en símptomes i signes clínics i proves complementàries, com qualsevol altra pràctica mèdica, per tant, és ideal que sigui practicada només per metges preparats per al seu exercici. És a dir, que la garantia d'un bon diagnòstic i un bon tractament homeopàtics resideix en l'elecció d'un metge competent i ben qualificat.

El tractament homeopàtic està indicat en general per a qualsevol malaltia i en qualsevol època de la vida, bé com a tractament exclusiu o com a complement d'altres teràpies.